voornamelijk A-Merk equickment     Door heel NedERland

 WhatsApp: +31 (0)6 40964026        info@sound-light-laser.nl

WIST U DAT?

•Wij de MagicFX Powershot gecertificeerde beugel voor shooter bevestiging gebruiken?

•De confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen?

•De papieren confetti biologisch afbreekbaar is en geïmpregneerd zijn voor de maximale brandvertraging?

CONFETTI

  Wat is een evenement nu zonder confetti? Ik wil dat ook, alleen wel elektrisch natuurlijk!  

Dat snappen wij helemaal! Een confetti kanon kan uw evenement net dat feestelijk tintje geven tijdens bijvoorbeeld een opening, festival en natuurlijk tijdens carnaval. Door middel van een druk op de lanceerknop vliegt de confetti in 1 keer de lucht in. Echter staat veiligheid natuurlijk voorop en is onze lanceerknop voorzien van een veiligheidsschakelaar. Als deze niet is geactiveerd kunnen de confetti kanonnen niet per ongeluk afgaan.

Confetti of slierten/streamers?

Confetti snippers geven niet af, zijn brandvertragend en hebben een afmeting van 17x55mm. De confetti geeft een volumineuzer effect vanwege de brede spreiding.

Streamers zijn vanwege hun lange lengte gemakkelijker op te ruimen en blijven na het schietmoment wat langer in de lucht hangen.

Welke kleur?

Vrijwel elke kleur is bij ons leverbaar! U heeft de keuze uit diverse verschillende kleuren. Ook hebben wij metallic en multicolour kleuren en zelfs vormen! Via de Swirl Fan kunt u zelfs met witte confetti of via de speciale sneeuw confetti het voor een tijdje laten sneeuwen!


MAGICFX SWIRL FAN 3KG

Deze Confetti machine is speciaal gemaakt om een mooie regen van confetti neer te laten dalen. De machine is gemakkelijk te vullen met confetti en het is ook mogelijk om de Fan te vullen met speciale sneeuwvlokken om een echt winterlandschap na te bootsen. De Swirl Fan XL is fluisterstil en hierdoor is het ook mogelijk om deze bij TV uizendingen te gebruiken of in het theater.

De output van de Swirl Fan XL is afhankelijk van de hoeveelheid stroom die er gegeven wordt aan de Fan. Hierdoor is het mogelijk om het effect aan een dimmerpack te hangen en via een DMX paneel aan te sturen. Het perfecte effect voor een hoogwaardige show.

Productspecificaties
- Werkt fluisterstil
- Opvangbak te vullen met 3 kg confetti
- DMX aan te sturen via een losse dimmerpack
- Hoeveelheid stroom bepaalt de output
- Verspreid zijn confetti in een straal van 5 m


MAGICFX POWERSHOT

De Powershot is een volledig elektrisch systeem en kan gewoon aan het 230 Volt netwerk gehangen worden. Op het moment dat er spanning op het netwerk komt te staan zal de Powershot zijn inhoud afvuren. U hoeft dus geen DMX te gebruiken en dat kan een hoop geld besparen. Als u de Powershot wel via DMX wilt aansluiten dan kunt u de Powershot gemakkelijk aan een switchpack aansluiten.


Om een lading "lanceer klaar" te maken steekt u gemakkelijk een confetti of streamer buis in de bovenzijde. U draait de knop aan en door het aansluiten van de stroomkabel aan het contact is de Power Shot klaar voor gebruik.
Productspecificaties
- DMX aanstuurbaar met een switchpack
- Geschikt voor alle electric shooters
- Maximaal bereik: confetti 12 m.
- Maximaal bereik: streamer: 20 m. 
- Kanon in verschillende hoeken te draaien
- Vullingen gemakkelijk te plaatsen


MAGICFX STADIUM SHOT

De Stadium Shot is een confettikanon welke confetti, poeders en streamers tot wel 50 meter de lucht in schiet! Een Stadium Shot is daardoor een ideaal confetti kanon voor festivals, clubs, openingen of zelfs voetbalwedstrijden waar het net een beetje meer mag zijn. De Magic FX Stadium Shot II stelt u in staat met een druk van maar liefst 8 bar een grote hoeveelheid streamers of confetti de lucht in te schieten.

Het Stadium Shot confetti kanon wordt uiteraard veel gebruikt voor het afschieten van confetti en streamers. De leuke extra feature van deze confetti machine is dat hij tevens andere producten kan afschieten welke perfect aansluiten bij uw evenement. Hierbij kunt u denken aan T-Shirts, FX Powder en zelfs zacht snoepgoed.

Productspecificaties
- Vaste beugels, tank kan enkel de vereiste 90 graden hoek maken
- 8,5 Bar overdrukbeveiliging
- Bediening: handmatig of via DMX met switch pack
- Maximaal bereik: confetti 20 m.
- Maximaal bereik: streamer: 35 m.
- Maximaal bereik: stadion streamers: 50 m.


MAGICFX SUPER BLASTER XL

De krachtigste confetti shooter in de wereld, zo mag deze MagicFX Super Blaster XL zich wel noemen. Dit apparaat, dat werkt op CO2 gas, is tot veel in staat. Hij is zo krachtig dat hij met name geschikt is om buiten te gebruiken of in grote zalen (arena's). Zo blaast hij met gemak 10 tot 15 kg confetti de lucht in en heeft hij een bereik van plus minus 25 meter. Deze krachtpatser is dan ook een graag geziene gast op grote evenementen, zoals belangrijke sportwedstrijden of dance events.

Productspecificaties

- Zeer krachtige confetti shooter (blazer/blaster)
- Power door middel van CO2 gas (vloeibaar/gasfles)
- Handmatige bediening
- Capaciteit/verbruik: 10-15 kg confetti p/m
- Bereik: tot 25 m
- Verstelbare afschietloop
- Bijvullen confetti aan de bovenkant

Wij werken met het A-merk: