voornamelijk A-Merk equickment     Door heel NedERland

 WhatsApp: +31 (0)6 40964026        info@sound-light-laser.nl

CREW

 Wat is nu het verschil tussen jouw mensen en die van een ander? 

Ondanks dat de crew van Sound-Light-Laser | Van Dijk het werk beroepsmatig uitvoeren, zien wij het werk als het ware een grote ‘hobby’ op professioneel gebied. Wij werken voornamelijk met technische personen waarbij de passie ook daadwerkelijk ligt in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij altijd met grote motivatie en goede zin op weg naar de klant.

De crew vanuit Sound-Light-Laser hebben diverse scholingen zowel intern als extern bij gewoond op het gebied van techniek en veiligheid. Dit is gedaan om de kwaliteit, professionaliteit, kennis en veiligheid hoog te houden binnen het bedrijf. Ook heeft dit een grote invloed op het gebruik van materialen aangezien de techniek steeds maar moderner wordt. Doordat ons beroep nog steeds onze hobby is en wij deze daardoor zo goed mogelijk willen uitvoeren, profiteert u van de puntjes op de ï !

Wij hebben diverse technici waar wij vast mee werken. Hierdoor kennen we elkaar, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen wij tijdwinnen door een nauwe samenwerking. Onder aan deze pagina vindt u enkele voorbeelden van de diverse technici van Sound-Light-Laser.

Partners

Ook voor andere techniek bedrijven bieden wij onze aan. Zoekt u als bedrijf een 'mannetje' die even moet bijspringen in uw bedrijf of opdracht? Dat is mogelijk! U geeft aan op welk gebied u een technicus zoekt, wat de verwachting is en wij kijken of de juiste persoon voor uw opdracht beschikbaar is. 


Geluid

De geluidstechnicus is gespecialiseerd in het juist plaatsen van gerichte geluidsinstallaties, het werken met digitale en analoge geluidstafels.

Daarbij wordt de installatie afgesteld op de locatie waarna de artiest goed ten horen wordt gebracht.

Licht

De lichttechnicus is gespecialiseerd in het creatief plaatsen van lichtarmaturen, het werken met lichttafels en weet de werking van het DMX protocol.

Daarbij wordt de installatie geprogrammeerd zoals gewenst, waarna de show sfeer bepalend zal zijn.

Laser

De lasertechnicus is gespecialiseerd in het veilig plaatsen van laserprojectoren voor zowel omgeving als personen.

Daarbij wordt de installatie veilig afgesteld om bijvoorbeeld oogletsel te voorkomen. De show zal hierdoor veilig zijn voor uw gasten.

Special FX

De special effecten technicus is gespecialiseerd in het veilig plaatsen van special effecten voor zowel omgeving als personen.

Daarbij wordt de installatie veilig afgesteld en op het juiste moment gebruikt voor het ‘WoW’-effect bij uw gasten.

Allround

De allround technicus is niet gespecialiseerd in één onderdeel, maar kent overal de basis van. Zoals de naam al zegt, is de technicus allround op het gebied van techniek. Hierdoor is het ondersteunen van collega’s van de diverse techniek onderdelen mogelijk.

Rigging

De Rigger is gespecialiseerd in het veilig instaleren van truss, steigerwerk, hijsinstallaties, podia elementen en het veilig werken met o.a. hoogwerkers.

De Rigger kent de eigenschappen van materialen waarbij veiligheid een grote rol speelt.